top of page

LIEVE PILLEN

In 1992 studeerde Lieve Pillen af aan de huidige KUL – campus Sint-Lucas Gent als interieurarchitect.
Waarom mensen zich in een bepaald interieur onmiddellijk goed voelen en hoe die ruimte dan is vormgegeven, heeft me steeds gefascineerd.
Voor mijn klanten, een deel van hun levensfilosofie en visie kunnen vertalen in een ontwerp, meubel of design, is mijn grootste voldoening. Ik realiseer graag de vraag van mijn klanten in een interieurontwerp dat voldoet aan hun wensen en verwachtingen en bovendien tijdloos is. Mijn ontwerpen laten zich niet leiden door modetendensen, dat kunnen aanpasbare accessoires en meubilair invullen.


De ontwerpen worden ‘gemodelleerd', er wordt verbouwd op maat en met respect voor de eigenheid van de klant. Het concept wordt ingevuld met warme materialen, natuurlijke en artificiële verlichting, aangepast kleuradvies en origineel en functioneel maatwerkmeubilair en dit alles volgens een vooropgesteld budget.

De uiteindelijke ‘look & feel’ moet een samenwerking zijn. Ze moet ruimte geven aan de klant om zijn of haar eigen invulling nog mogelijk te maken. Het is uiteindelijk de klant die de woning ‘leven’ geeft in onderling overleg.


 
bottom of page